Bezdrátové reproduktory Extra Bass nejen na party

SRS-XB41_Rustproof-Mid

Nové bezdrátové reproduktory SRS-XB41, SRS-XB31 a SRS-XB21 Extra Bass – vaše hledání dokonalého reproduktoru na party je u konce.

Tyto reproduktory díky svojí přenosnosti, odolnosti, výkonu Extra Bass a režimu Live Sound stanou středem zájmu a zajistí vám špičkovou party, ať už se vydáte kamkoli.

Špičková kvalita zvuku těchto reproduktorů od Sony na sebe strhne veškerou pozornost. Vytvářejí trojrozměrný zážitek z poslechu hudby, jehož cílem je, abyste se cítili jako uprostřed hudebního festivalu, kde zpěvák zpívá přímo pro vás. To vše díky novému procesoru DSP (Digital Signal Processor) a naklopenému reproduktoru, který je zkombinovaný tak, aby společně nabídly režim Live Sound. Aktivujete-li tento režim, ucítíte, jak se zvuk šíří horizontálním i vertikálním směrem. Kromě toho byly tyto reproduktory navrženy tak, aby zachovaly „hloubku a dunivost basů“, které se dokonale hodí pro přehrávání hudby jako např. EDM, grime nebo hip-hop.

Nový design textilu, který přichází až v pěti barvách, přináší reproduktorům odolnost a omyvatelnost – teď už nebude náhodné polití nikdy problém. Reproduktory jsou odolné proti prachu a vodě s krytím IP67. Party Booster je zase funkce, která umožní reproduktoru detekovat poklepání z pěti různých směrů díky vestavěnému akcelerometru, jež generuje světelnou a zvukovou odezvu.

XB41 oživí svými vícebarevnými světelnými pásy, nasvícením reproduktorů a blýskavými stroboskopickými světelnými efekty jakoukoli atmosféru tím, že se přizpůsobí hudbě, kterou milujete, abyste se cítili jako na festivalu nebo ve vašem oblíbeném klubu. XB31 má mnohobarevný světelný pás a blýskající stroboskop, zatímco XB21 má jednobarevný světelný pás. Osvětlení v kombinaci se zvukovými efekty zaručí, že bez námahy zajistíte, aby se noc perfektně vydařila.

Vůbec poprvé můžete s reproduktory Sony posílit basy tak, že propojíte až stovku kompatibilních (SRS-XB41/31/21) reproduktorů. Můžete zaplnit prostor nebo postavit stěnu a vytvořit tak rozlehlý a mohutný zvuk Extra Bass.

Reproduktory jsou bezdrátové a byly navrženy tak, aby je bylo možné přenášet v ruce kamkoli. Díky kompaktnosti a 24hodinové výdrži baterie můžete přinést zvuk Extra Bass kamkoli a večírek může běžet celý den a noc.

Související příspěvky