Řada vysoce výkonných herních periferií

HyperX

Nový headset HyperX Cloud Flight, mechanická klávesnice HyperX Alloy Elite RGB a myš HyperX Pulsefire Surge RGB dávají hráčům silnější nástroje k posunu na vyšší úrovně.

Herní divize HyperX společnosti Kingston Technology rozšířila svou řadu produktů o první bezdrátový herní headset HyperX Cloud Flight a rodinu herních periferií s RGB podsvícením o mechanickou klávesnici HyperX Alloy Elite RGB a novou herní myš HyperX Pulsefire Surge RGB.

Headset HyperX Cloud Flight nabízí bezkonkurenční volnost při hraní a praktičnost – a navíc jeho baterie vydrží až 30 hodin. To je nejdelší doba výdrže headsetů na současném trhu, přičemž se k ní přidává pohodlí a kvalita zvuku jako vlastnosti, které jsou headsetům HyperX vlastní. Nová mechanická klávesnice Alloy Elite RGB a myš Pulsefire Surge RGB nabízejí výkon na profesionální úrovni s rozšířenými možnostmi osobního přizpůsobení pro dosažení nepředstavitelného zážitku z hraní.

Bezdrátový headset HyperX Cloud Flight

Bezdrátový headset HyperX Cloud Flight nabízí až 30 hodin provozu na baterie, což je nejdelší výdrž, kterou lze na současném herním trhu nalézt. Headset Cloud Flight má náušníky s uzavřenou konstrukcí, které lze natáčet v úhlu 90°, a díky driverům o průměru 50 mm umožní se plně ponořit do hry, komunikace probíhá v pásmu 2,4 GHz. Headset má certifikaci od TeamSpeak i Discord a je vybaven odnímatelným mikrofonem s funkcí potlačení okolního hluku. Je kompatibilní s počítači, konzolemi PS4 a PS4 Pro a má vestavěné ovládací prvky pro nastavení LED efektů, vypnutí mikrofonu, napájení, úpravu hlasitosti a podporuje třípólové analogové propojení zvuku. Headset Cloud Fight je připraven k náročným herním bojům, kdekoli bude potřeba bitvu svést.

Mechanická klávesnice HyperX Alloy Elite RGB

Klávesnice HyperX Alloy Elite RGB je první plnohodnotně vybavená herní klávesnice, která nabízí kompletní úpravu barveného podsvícení díky obslužnému softwaru NGenuity. Přímo do vestavěné paměti klávesnice Alloy Elite RBG si můžete uložit až tři vlastní barevné profily, takže je budete mít s sebou bez nastavování, kamkoli svou klávesnici vezmete. Jak se od nejlepší herní klávesnice očekává, je Alloy Elite RGB vyrobena z bytelného ocelového rámu, má samostatná tlačítka k ovládání multimédií, průchozí port USB 2.0, snadno přístupné ovládání podsvícení a klávesy Cherry MX jsou k dispozici v rudé, hnědé nebo modré barvě. Klávesnice Alloy Elite RGB je navíc vybavena pohodlnou odnímatelnou opěrkou zápěstí a povrch kláves má texturu v titanové barvě. Mezi další vlastnosti patří funkce Game Mode, N-Key Rollover a plná podpora stisku více kláves současně.

Myš HyperX Pulsefire Surge RGB

Herní myš HyperX Pulsefire Surge RGB se vyznačuje dynamickými efekty RGB podsvícení v úhlu 360° a pro zajištění přesnosti a rychlosti je vybavena optickým snímacím senzorem Pixart 3389 s možností snímat pohyb s rozlišením až 16 000 DPI. Rozlišení v předvolbách lze měnit pouhým stisknutím tlačítka a hráčům ho indikuje LED kontrolka. Rychlou odezvu klikání navíc zajišťují spínače Omron, přičemž každý má odolnost 50 milionů kliknutí. Cílem konstrukce herní myši Pulsefire Surge je nabízet přesné, plynulé sledování pohybu bez vlivů akcelerace. Díky obslužnému softwaru HyperX NGenuity si hráči mohou sloučit více funkcí a vytvářet tak makra, přiřadit je šesti programovatelným tlačítkům a uložit je do knihovny maker.

Dostupnost

Herní headset HyperX Cloud Flight od ledna za cenu doporučenou výrobcem 3990 Kč, mechanická klávesnice HyperX Alloy Elite RGB rovněž od ledna, cena pro náš trh bude teprve stanovena a herní myš HyperX Pulsefire Surge RGB – dostupnost od 2. čtvrtletí, cena pro náš trh bude teprve stanovena.

Související příspěvky