Herní notebook narvaný technologiemi od AMD

Acer-Nitro

Notebook, který byl navržen pro příležitostné hráče, se může pochlubit procesorem a grafikou nabízející neuvěřitelný výkon a agresivním, ale sofistikovaným vzhledem.

Nový herní notebook Acer Nitro 5 je určený pro příležitostné hráče, kteří požadují především vysoký výkon v atraktivním designu. Tento 15,6″ notebook využívající operační systém Windows 10 cílí na uživatele, kteří si vychutnávají vzrušení z hraní her s přáteli.

Acer Nitro 5 je vybaven nejnovější grafickou kartou AMD Radeon RX560 pro rychlejší vykreslování, vylepšeným osvětlením a texturovanými detaily. Hráči budou těžit z nejnovějších mobilních procesorů AMD Ryzen úžasný výkon, ať už se jedná o hraní, tvorbu obsahu nebo práci s více aplikacemi najednou. Interní SSD notebooku Nitro 5 je k dispozici s kapacitou až 512 GB. Bleskově rychlá paměť DDR4 RAM s kapacitou až 32 GB v kombinaci s SSD znamená rychlé bootování, načítání a restartování v pouhých sekundách, aby se hráči mohli okamžitě dostat do akce. A jak budou v zápalu boje, umožní jim nástroj Acer NitroSense sledovat CPU/GPU a prostřednictvím Acer CoolBoost upravovat otáčky ventilátoru pro jejich udržení v optimálních hodnotách.

Šasi notebooku Nitro 5 se může pochlubit horní krytem s elegantní, laserem vytvořenou texturou, která dodává tomuto hernímu notebooku odvážný vzhled. Matné, karmínově červené panty jsou nádherné, a přesto s decentním akcentem, který ladí s futuristickým designem podsvícené klávesnice. Úžasný vzhled se neomezuje jen na exteriér. Displej 15,6″ Full HD IPS zobrazuje úžasné snímky s ostrými detaily. Pro lepší on-line spolupráci nabízí přední HD webkamera uživatelům možnost debatovat nad strategií tváří v tvář. Uživatelé také mohou snadno streamovat živě hry pomocí nástroje Mixer, přímo z herní lišty v systému Windows 10, a to jednoduchým stiskem kombinace kláves Win+G.

Pro zážitek z hraní her nabízí Acer Nitro 5 vyladěné vysoce kvalitní reproduktory s technologiemi Dolby Audio Premium a Acer TrueHarmony. Notebook Nitro 5 je vybaven všemi podpůrnými technologiemi a možnostmi připojení, které příležitostný hráč potřebuje: rychlou a spolehlivou bezdrátovou dvoustreamovou Wi-Fi 802.11ac, řadou portů včetně rychlého USB-C, rozhraní HDMI 2.0 a gigabitového ethernetu, díky čemuž mohou uživatelé vstoupit do jakékoli arény plně připraveni splnit každou misi na nejvyšší úrovni.

Acer Nitro 5 bude v oblasti EMEA k dispozici v dubnu za ceny od 1099 €.

Související příspěvky