Sledujte si svůj tlak

iHealth

Jedním ze základních přístrojů, které byste měli mít po ruce a jím si občas nebo pravidelně změřit krevní tlak, je tlakoměr. A co byste řekli tomu, kdyby tento přístroj dokázal navíc komunikovat i s mobilním telefonem a předávat do něj naměřené hodnoty, které by pak byly k dispozici vždy, když byste je potřebovali? Co na to říkáte?

Bezdrátový tlakoměr iHealth View BP7s umožňuje pohodlně zjistit přesné hodnoty krevního tlaku a srdečního pulsu kdykoliv a kdekoliv. Zařízení vás upozorní na případnou arytmii. Ve spojení s aplikací iHealth MyVitals (je dostupná zdarma pro zařízení iOS a Android) zobrazíte křivku průběhu pulsu a srovnáte aktuálně naměřené hodnoty s dlouhodobými záznamy. Zařízení ovládáte bezplatnou iHealth mobilní aplikací, pomocí které můžete měřit a sledovat systolický/diastolický tlak, srdeční frekvence a pulzní vlny. Měřená data jsou bezdrátově přenášena do mobilního zařízení přes Bluetooth 3.0. Baterie v měřiči tlaku se navíc dobíjí přes USB kabel a na jedno nabití vydrží až 80 měření.

Klíčové vlastnosti tlakoměru iHealth View BP7s:

ihealth4· moderní chytrý tlakoměr na zápěstí,

· měří hodnotu srdečního tepu a upozorní na případnou arytmii,

· oscilometrická metoda měření,

· LED displej s podsvícením,

· paměť na 120 měření,

· automatické zapnutí,

· velmi přesné výsledky,

· snadné ovládání,

· certifikace CE pro zdravotní zařízení,

· mobilní aplikace zdarma pro ukládání a organizování naměřených výsledků.

Mobilní aplikace pro iOS a Android zdarma

Aplikace iHealth MyVitals zobrazí na displeji naměřené hodnoty vašeho krevního tlaku a pulsu. Další cennou funkcionalitou je zobrazení grafů dlouhodobě prováděných měření a srovnání aktuálně naměřených hodnot s dlouhodobým osobním trendem. Přímo z aplikace lze naměřené hodnoty odeslat přátelům, rodině nebo vašemu lékaři. Pokud si na stránkách výrobce iHealth založíte svůj online uživatelský účet a spojíte ho se svým účtem na vašem mobilním zařízení, můžete veškeré úkony včetně sledování naměřených hodnot provádět také z vašeho počítače. V případě ztráty nebo poškození mobilního zařízení tak nepřijdete o své naměřené osobní hodnoty. Jednoduchým propojením více zařízení s online účtem, například chytrého telefonu a tabletu, pak můžete měření provádět s jakýmkoliv z připojených zařízení a výsledky sledovat na všech ostatních.

-LiM

Související příspěvky