Kompaktní externí audio-konferenční zařízení

Polycom-Trio-8500

Polycom Voice HD a Polycom Acoustic Clarity poskytují kvalitu zvuku v rozsahu 160 Hz až 22000 Hz. Polycom nabízí i další pokročilé technologie, které pomáhají omezit rušivé zvuky okolí. Jednou z nich je Polycom NoiseBlock pro automatickou eliminaci obvyklých nevítaných zvuků v kancelářském prostředí, jako je například psaní na klávesnici, posouvání papírů nebo rozbalování sáčků s potravinami.

Díky novému produktu Polycom VoxBox je nyní tato mimořádně kvalitní hlasová komunikace dostupná všem uživatelům v kombinaci s libovolnou softwarovou aplikací.

Polycom VoxBox je kompaktní externí zařízení připojitelné přes rozhraní USB nebo Bluetooth. Má v sobě zabudované čtyři kvalitní mikrofony s prodlouženým dosahem až tři metry a vysoce kvalitní reproduktor s nízkým zkreslením. Navázané konferenční spojení tak může bez problémů využívat i několik účastníků současně.

Zařízení je navíc konstruováno tak, aby bylo odolné proti běžným nehodám v kancelářském prostředí. Obal z hliníku zajišťuje mnohem věší ochranu před mechanickým poškozením než obvykle používané plasty. Polycom VoxBox je odolný také proti prachu a polití tekutinami (International Protection Rating 64).

Produkt Polycom VoxBox bude uveden do prodeje v průběhu čtvrtého čtvrtletí tohoto roku.

Autor: Petr Smolník, šéfredaktor

Související příspěvky