My Cloud Home: úložiště všeho pro všechny

MyCloud_Home_Family

My Cloud Home je osobní úložiště, posilující možnosti uživatelů, jak mít plnou kontrolu nad dosud rozptýleným digitálním obsahem.

Řešení My Cloud Home umožňuje uživatelům snadno sloučit do jednoho celku, na jednom centrálním místě, všechny fotografie, videa a další soubory ze všech chytrých telefonů, počítačů, USB disků, cloudových úložišť, ale i ze sociálních sítí. Uživatelé pak mohou pomocí internetového připojení prostřednictvím svých mobilních zařízení, jako jsou mobilní telefony, tablety či notebooky, k takto uloženým datům přistupovat, pracovat s nimi a sdílet tento digitální obsah s rodinou nebo přáteli.

Průměrně mají uživatelé svá data a soubory rozptýleny na 14 různých zařízeních a potýkají se s rostoucí, nesourodou sbírkou dat bez jednoduché možnosti k nim snadno přistupovat. Tyto sbírky dat narostou do průměrné velikosti 4,5 TB na jednu rodinu (údaj za USA v roce 2017) a díky rostoucí oblibě aplikací, které jsou náročné na místo a paměť, jako jsou virtuální realita, formáty 4K, 8K a 360°videa  se očekává další nárůst objemu dat.

Centralizujte data a vychutnejte si digitální obsah

Úložiště My Cloud Home lze nastavit na automatické a kontinuální kopírování dat z chytrých telefonů a dalších zařízení osobní výpočetní techniky. Přes USB rozhraní mohou být rychle importovány složky a soubory z USB flash disků, externích disků a paměťových karet (přes USB adapter). Navíc se může uživatel připojit ke svým účtům na sociálních sítích a vzdálených cloudových úložištích a přenést obsah například ze služby Dropbox, Box, Google Drive a Facebook. Na disk lze uložit video, filmy nebo záznamy televizních pořadů a lze je přehrávat na chytrých televizích nebo multimediálních přehrávačích díky aplikaci Plex. Obsah úložiště lze přehrát i na chytrých telefonech nebo tabletech díky aplikaci My Cloud Home app.

Celý digitální obsah na dotek jedním prstem

Od nastavení přes běžné denní používání. Je to mobilní telefon, pomocí kterého lze snadno ovládat My Cloud Home. Pomocí aplikace My Cloud Home mobile app uživatelé snadno přes internetové připojení uložená data sdílejí, přistupují k nim a přehrávají obsah odkudkoli na světě. Mobilní aplikace My Cloud Home mobile app také umožňuje přidávat další služby, uživatele či kontrolovat aktualizace systému.

Navíc pro opravdové kreativce, kteří potřebují více kapacity pro uložení své digitální knihovny, je v nabídce řešení se dvěma disky. My Cloud Home Duo nabízí všechny funkcionality jednodiskového provedení, navíc pak nabízí možnost nastavení režimu RAID 1 (Mirroring), který automaticky duplikuje obsah disku na disk druhý pro klidné spaní s vědomím zálohy dat.

Úložiště My Cloud Home je dostupné v kapacitách od 2 TB do 8 TB s doporučenou koncovou cenou začínající na 179 € (2 TB) a končící na 369 €(8 TB). Dvoudiskové úložiště My Cloud Home Duo bude dostupné v kapacitách od 4 TB do 12 TB s doporučenou koncovou cenou začínající na 369 € (4 TB) a končící na 779 € (16 TB).

-LiM

Související příspěvky