Tablet pro filmové a hudební nadšence

KANKRY

Nový tablet Lenovo YOGA Tab 3 Plus nabízí dosud nepoznané pohodlí při sledování multimediálního obsahu. Představuje skvělou 10,1palcovou alternativu k televizi a přitom ho díky čtyřem různým režimům můžete použít naprosto kdekoliv. Navíc zvládne pracovat až 18 hodin na jedno nabití, takže stihnete přečíst zprávy u snídaně, během oběda zkontrolujete, co je nového na sociálních sítích, při cvičení si poslechnete hudební album a ještě si budete moci před spaním přečíst několik kapitol své oblíbené knihy.

Rozlučte se s televizí

Tablet YOGA Tab 3 Plus je stylový, odolný a zároveň vám při používání poskytne neuvěřitelné pohodlí. K dispozici je v luxusním černém provedení se strukturovanou povrchovou úpravou imitující kůži. Zkonstruován je z kvalitních kovových komponentů, přičemž se může pochlubit certifikací IP52 odolnosti proti polití. Nemusíte se tedy bát, když jej omylem polijete nebo zmáčíte.

Tablet je také vybaven stojánkem typickým pro řadu produktů YOGA. Hmotnost pouhých 638 gramů a čtyři režimy použití Podrž, Postav, Polož, a Pověs vám jednoduše umožní mít tablet neustále při sobě a při každé činnosti využít jeho funkce na maximum.

Díky 10,1palcovému displeji s rozlišením 2K uvidíte za jakéhokoliv osvětlení každý detail svých oblíbených filmů a pořadů, zatímco přední reproduktory JBL s technologií Dolby Atmos vás doslova vtáhnou do děje.

YOGA Tab 3 Plus se vám bude hodit ráno cestou do práce, kdy můžete poslouchat hudbu, využijete ho na poradách či pracovních schůzkách při psaní poznámek, nebo se stane vaším nepostradatelným společníkem při prezentacích. Současně jej oceníte ve volných chvílích a nezáleží na tom, jestli zůstanete sami doma na gauči a budete se dívat na svůj oblíbený seriál, nebo uspořádáte filmový maraton pro své přátele.

Kvality tabletu YOGA Tab 3 Plus si rozhodně nemusíte nechávat jen pro sebe. Podělte se s ostatními. Využijte řešení Lenovo Media Cast pro streamování médií a sdílejte svůj oblíbený obsah. Toto zařízení vám umožní jej bezdrátově streamovat z tabletu na velkou obrazovku televizoru. O bezproblémový chod se postará Wi-Fi fungující ve dvou frekvenčních pásmech s dosahem přenosu až 20 metrů. Využít můžete i reproduktory tabletu pro poslech hudby ze smartphonu přes rozhraní Bluetooth.

Zábavu si můžete užívat opravdu kdekoliv a kdykoliv. Díky baterii s kapacitou 9 300 mAh s vámi YOGA Tab 3 Plus udrží krok až 18 hodin na jedno nabití a hravě může posloužit také jako power banka ve chvíli, kdy vašemu telefonu nečekaně dojde energie. K tabletu je možné také zakoupit originální příslušenství, jako je například speciálně navržené ochranné pouzdro, které dokáže vašemu tabletu zajistit bezpečí, aniž byste museli obětovat jeho stylový vzhled.

Cena a dostupnost

Nový tablet YOGA Tab 3 Plus je u nás dostupný ve čtyřech různých konfiguracích za cenu začínající na 8 999 Kč s DPH.

Na českém trhu je také k dispozici YOGA Tab 3 Pro ve vyšších konfiguracích než dosud. Kromě integrovaného projektoru a možnosti promítání až 70palcového obrazu přinese nově také 4GB operační paměť a vnitřní úložiště s kapacitou 64 GB. Zakoupit jej můžete za cenu od 13 999 Kč včetně DPH.

Autor: Petr Smolník, šéfredaktor

Související příspěvky