S inovativními phablety se vám otevře zcela nový svět

KANKRY

V centru dění s Lenovo PHAB 2

Nový phablet Lenovo PHAB 2 zaujme na první pohled svým elegantním tělem s dominantním 6,4palcovým HD IPS displejem. Ten přináší řadu výhod při každodenním používání od psaní textových zpráv a emailů, přes pohodlnější surfování na internetu až po úpravu fotografií. Jasné barvy displeje navíc přímo vybízí ke sledování filmů či přehrávání multimédií. V kombinaci s prostorovým zvukem Dolby Atmos pak bude každá cesta jako návštěva kina.

V dnešní době uživatelé hledají nové, autentičtější způsoby sdílení svých zážitků. Ať už jde o koncert oblíbené kapely, narozeninovou oslavu nebo zážitky s dětmi, Lenovo PHAB 2 umožní uživatelům zachytit všechny důležité momenty s mimořádně jasným zvukem i obrazem. Skvělý obraz zajistí 13Mpx zadní fotoaparát, zatímco o prvotřídní kvalitu zvuku se postará technologie Dolby 5.1 Audio Capture spolu s trojicí integrovaných mikrofonů a systémem potlačení okolního hluku. Všechny pořízené fotografie a videozáznamy se zároveň dají přetvářet díky kombinaci různých efektů rozšířené reality, jako je virtuální prostředí nebo kreslení přímo do snímků.

Srdcem phabletu je rychlý čtyřjádrový procesor doplněný o 3 GB operační paměti a 32 GB úložného prostoru rozšiřitelného pomocí microSD karty. Dlouhá výdrž baterie pak už jen podtrhne fakt, že toto zařízení je vstupenkou do nové oblasti nekonečné zábavy.

Mistr fotografie Lenovo PHAB 2 Plus

S phabletem Lenovo PHAB 2 Plus se uživatelé mohou snadno stát skutečnými mistry fotografie. Zařízení se pyšní dvěma zadními 13MPx fotoaparáty se zvýšenou světelností, laserovým ostřením a profesionálním obrazovým procesorem Milbeaut pro rychlejší zpracování zachycených momentů. Tato silná kombinace umožní uživatelům docílit při focení přesnějších detailů a barev i v horších světelných podmínkách.

Další rozměr snímkům dodají speciální efekty rozšířené reality, jako je změna zaostření, rozostření a bokeh efekt. Stejně tak lze změnit pozadí a přenést osobu na fotce kamkoliv – od velkých akcí na stadionech až po vrcholek Mount Everestu. Díky mimořádné kvalitě a efektům rozšířené reality fotografie pořízené s PHAB 2 Plus rozhodně zazáří nejen v rodinném albu, ale i na sociálních sítích.

Prvky rozšířené reality si užijí také uživatelé se slabostí pro hry. Z jakékoliv místnosti v bytě se jedním kliknutím stane virtuální hřiště či aréna s mimozemskými protivníky. Stejně snadno budou moci uživatelé chovat také virtuálního domácího mazlíčka, kterého si kdykoliv mohou vzít kamkoliv s sebou.

Dostatečný výkon pro veškeré aplikace zajistí osmijádrový procesor v kombinaci s 3GB operační pamětí, 32GB rozšiřitelným úložištěm a vysokokapacitní baterií. Veškeré fotografie, hry i videa vyniknou na 6,4palcovém Full HD displeji se zakřiveným ochranným sklem Gorilla Glass. O špičkový zvuk se podobně jako u modelu PHAB 2 postará technologie Dolby Atmos.

Cena a dostupnost

Phablety Lenovo PHAB 2 a Lenovo PHAB 2 Plus jsou u nás dostupné ve zlatém či šedém provedení za cenu od 5 499 Kč s DPH, respektive od 7 999 Kč s DPH.

Autor: Petr Smolník, šéfredaktor

Související příspěvky